PRISLISTA

Här ser ni en överblick av min aktuella prislista, självklart fotar jag mer än bara dessa kategorier så saknar ni något är det bara att skicka iväg ett mejl om just dina tankar och förfrågan så kommer vi fram till plan och pris tillsammans.

Alla priser är exkl moms.

De vi älskar

3000:-

– Planering över plats och klädval, diskussion och frågor/svar angående fotograferingen.

 – Ca 1h fotografering, viktigast är att vi alla känner oss nöjda.

– Ca 10 redigerade (detta är lite beroende på antalet barn)  högupplösta och digitala foton som ni får välja själv genom ett urvalsgalleri eller låta mig välja ut de jag tycker är bäst.

 

Bröllop

Vigsel + porträtt

7000:-

Detta paket passar för er som kanske planerar ett litet borgerligt bröllop bara ni två eller en liten vigsel med era nära och kära. Jag kommer vara på plats lagomt till att vigseln börjar och lämnar efter vi tagit porträtten efter vigseln. Fokusen blir på brudparet och på att få fram det som gestaltar just er.

-Ca 30st högupplösta och redigerade foton.

First look till bords

10000:-

Detta paket är till för er som vill fånga känslan under dagen, föreviga tårarna som fälls från nära och kära, kramar, first look, gratulationer och skålen. Jag kommer i tid till att brudparet får träffas utanför för första gången, är med under vigsel, porträtt efteråt och även gratulationer och den klassiska skålen. Lite foton på er platsen ni bestämt er för att spendera resten av dags på.

-Ca 60st högupplösta och redigerade foton.

Från fix till fest

16000:-

Detta paket är till för er som vill föreviga så mycket som möjligt under dagen. Från förberedelser tills att ni glömt att ni har en fotograf där. 

-Ca 100st högupplösta och redigerade foton.

Gravid & nyfödd

2500:-

– Planering över plats och klädval, diskussion och frågor/svar angående fotograferingen.

– 1-2 h fotografering beroende på vilken sorts fotografering, vid nyfödda krävs det lite längre tid för att kunna ta det lugnt och inte stressa fram några foton. (Skulle det inte funka just denna dag pga eventuella humör och matvanor för bebis så kommer jag mer än gärna tillbaka en annan dag, så ingen press alls!

– Ca 10 högupplösta och digitala foton som ni antingen får välja själv genom ett urvalsgalleri eller låta mig välja ut de jag tycker är bäst.

Porträtt

2000:-

Denna kategori är en av mina favoriter, att tillsammans komma fram till en annorlunda och unik ide för att lyfta fram dina bästa sidor. I denna kategori använder jag gärna lite extra kreativitet och provar gärna något nytt som modellen kanske inte är van vid. Denna kategori handlar mycket om tillit och att våga lita på vad jag säger när jag säger att jag har en bra ide för ofta kan jag se saker som drag i ansiktet eller uttryck och platser som modellen aldrig skulle tänkt på själv.

– Planering över plats och klädval, diskussion och frågor/svar angående fotograferingen.

– 1-2 h fotografering beroende på vilken sorts fotografering, 

– Ca 10 högupplösta och digitala foton som du antingen får välja själv genom ett urvalsgalleri eller låta mig välja ut de jag tycker är bäst.