PRISLISTAHär ser ni en överblick av min aktuella prislista och mina vanligaste uppdrag men självklart fotar jag mer än bara dessa kategorier så saknar ni något är det bara att skicka iväg ett mejl om just dina tankar och förfrågan så kommer vi fram till plan och pris tillsammans.

ALLA PRISER ÄR EXKL MOMS.

De vi älskar

3000:-

(3750:- inkl moms)

Denna kategori innefattar precis vad du själv ser som ditt käraste. Det kan vara din familj, dina barn, du och din bästa vän eller varför inte du och ditt husdjur. Jag kan anpassa priset efter din förfrågan. Vill du tex, fota endast din hund eller nyfödda lilla bebis så anpassas priset därefter. Här är du självklart också välkommen att komma med dina egna idéer, kanske har du sett någon inspirations bild någon gång eller bara vill göra det där lilla extra för att kunna pryda dina väggar hemma med lite annorlunda bilder på din familj. Som sagt, inga förfrågningar är konstiga!

Vad ingår?

– Planering över plats och klädval, diskussion och frågor/svar angående fotograferingen.

 – Ca 1h fotografering, viktigast är att vi alla känner oss nöjda.

– Ca 15 redigerade (detta är lite beroende på antalet modeller) högupplösta och digitala foton som ni själv får välja genom ett urvalsgalleri eller låta mig välja ut de jag tycker är bäst.

 

Bröllop

Vigsel + porträtt

11 000:-

(13 750:- inkl moms)

Detta paket passar för er som kanske planerar ett litet borgerligt bröllop bara ni två eller en liten vigsel med era nära och kära. Jag kommer vara på plats lagomt till att vigseln börjar och lämnar efter vi tagit porträtten efter vigseln. Fokusen blir på brudparet och på att få fram det som gestaltar just er.

-Ca 50st högupplösta och redigerade foton.

First look till bords

15 000:-

(18 750:- inkl moms)

Detta paket är till för er som vill fånga känslan under dagen, föreviga tårarna som fälls från nära och kära, kramar, first look, gratulationer och skålen. Jag kommer i tid till att brudparet får träffas utanför för första gången, är med under vigsel, porträtt efteråt och även gratulationer och den klassiska skålen. Lite foton på er platsen ni bestämt er för att spendera resten av dags på.

-Ca 80st högupplösta och redigerade foton.

Från fix till fest

23 000:-

(28 750:- inkl moms)

Detta paket är till för er som vill föreviga så mycket som möjligt under dagen. Från förberedelser tills att ni glömt att ni har en fotograf där. 

-Ca 150st högupplösta och redigerade foton.

Porträtt

2500:-

(3125:- inkl moms)

Denna kategori är en av mina favoriter, att tillsammans komma fram till en annorlunda och unik ide för att lyfta fram dina bästa sidor. I denna kategori använder jag gärna lite extra kreativitet och provar gärna något nytt som modellen kanske inte är van vid. Denna kategori handlar mycket om tillit och att våga prova något nytt och att ha kul. Har du redan en färdig idé så hjälper jag dig gärna att förverkliga denna också.

Vad ingår?

– Planering över plats och klädval, diskussion och frågor/svar angående fotograferingen.

– 1-2 h fotografering beroende på vilken sorts fotografering, 

– Ca 10 högupplösta och digitala foton som du antingen får välja själv genom ett urvalsgalleri eller låta mig välja ut de jag tycker är bäst.